Tijd is je kostbaarste bezit

Tijd is je kostbaarste bezit

Tijd is je kostbaarste bezit Onverwachts een avondje uit Vrijdagmiddag. Een app-je van een vriendin: zin om vanavond mee te gaan naar de schouwburg? Nou, dat had ik wel! 365 dagen succesvol En zo kwam het dat ik een paar uur later samen met haar in de Deventer...

Wie A zegt moet ook B zeggen…Toch?

Wie A zegt moet ook B zeggen…Toch?

Ik moet je iets bekennen. Als ik eerlijk ben zie ik altijd een beetje op tegen de maand september. Na een zomervakantie waarin niets moet en alles mag begint ‘het gewone leven weer’. Kinderen weer naar school. Zelf weer aan het werk. De clubjes en verenigingsleven...

Over mij

                     Over mij

Mijn naam is Aike.

Ik help jou te stoppen met het aangepaste-meisje-effect en je eigen plek en ruimte weer in te nemen.

Zodat jij de leiding over je eigen leven terugneemt en leeft en werkt op een manier die je bezield.

Samen maken we de wereld een beetje beter.

E-book: Nooit meer druk in je hoofd

12 tips voor meer energie, innerlijke rust en voldoening

Aanvragen e-book:
Nooit meer druk in je hoofd

12 tips voor meer energie, innerlijke rust en voldoening