Pleisters plakken werkt niet

Pleisters plakken werkt niet

Pleisters plakken werkt niet… Op 4 november 2016 verzorgde ik samen met Mieke de Lange de workshop Veldhospitaal op Krachtproef, een festival georganiseerd voor en door opbouwwerkers. Bij binnenkomst in de workshop werden de deelnemers door zuster Mieke en Marieke...

Over mij

                     Over mij

Mijn naam is Aike.

Ik help jou te stoppen met het aangepaste-meisje-effect en je eigen plek en ruimte weer in te nemen.

Zodat jij de leiding over je eigen leven terugneemt en leeft en werkt op een manier die je bezield.

Samen maken we de wereld een beetje beter.

E-book: Nooit meer druk in je hoofd

12 tips voor meer energie, innerlijke rust en voldoening

Aanvragen e-book:
Nooit meer druk in je hoofd

12 tips voor meer energie, innerlijke rust en voldoening